Testimoniale

Multumesc!

recomandare-150x150Pentru ca ai fost si ati fost alaturi de noi intr-un moment deosebit de greu acela al despartirii de colegii nostri. Cu siguranta fara ajutorul vostru ar fi fost foarte greu. Inca de la inceput atunci cand ne-am intalnit pentru prima oara si am discutat despre nevoia noastra am stiut ca dificilul proces ce va urma va fi pe maini bune. Ulterior cand am inceput sa detaliem programul de Outplacement si totodata implicatiile sociale, emotionale dar si financiare am fost convins ca am facut o alegere corecta in ceea ce priveste colaborarea cu tine si binenteles cu echipa ta. Incheierea proiectului in timpul stabilit si rezultatele obtinute sunt marturia unei bune colaborari. Nu pot sa-mi doresc a mai avea o colaborare pe un astfel de proiect deoarece el reprezinta un moment delicat in existenta oricarei companii dar cu siguranta pot recomanda cu incredere Psihoselect ca un real suport pentru o alta companie care ar traversa un moment dificil ca cel pe care noi l-am parcurs. Si binenteles in perspectiva existentei unui alt tip de proiect sau subiect care sa necesite sprijinul unor profesionisti si prieteni nu voi ezita sa apelez la ajutorul Monicai si binenteles al colegilor sai.”

Silviu Toader – Perfetti Van Melle Benelux

Acum cativa ani mergeam la Psihoselect si le ceream servicii punctuale

florin_popAstazi Psihoselect vine la noi si ne spune: pentru firma Dumneavoastra credem ca vi se potrivesc aceste servicii. Soltiile Psihoselect vin in sprijinul atingerii obiectivelor Energobit. Acesta numesc eu un parteneriat de durata. Cand spun parteneriat de durata ma refer la o colaborare stransa, la o relatie castig-castig condimentata cu respect si cu mult profesionalism. Implicarea echipei Psihoselect si orientarea catre solutii au adus beneficii companiei noastre, motiv pentru care ne dorim sa continuam acest parteneriat. Recomand cu caldura serviciile Psihoselect.”

Florin Pop, Director Executiv, Energobit

Am primit cu mare entuziasm acceptul venit din partea echipei Psihoselect

CosminaAmarieiVa marturisesc inca de la inceput ca am primit cu mare entuziasm acceptul venit din partea echipei Psihoselect. Inaintasem o propunere de colaborare pentru realizarea unui plan de marketing cu aplicatie directa pe o firma specializata in resurse umane, motivata fiind de dorinta de a intreprinde o cercetare cât mai cuprinzatoare, care sa-mi faciliteze generarea de rezultate superioare si dezvoltarea unei relatii de durata cu potentialul partener. Obiectiv 100% indeplinit deoarece am beneficiat direct si nemijlocit de deschiderea, intelegerea si profesionalismul reprezentantilor firmei. Angajarea in discutii a decurs natural. Pe de o parte, s-au obtinut informatii pertinente despre actuala si viitoarea strategie a firmei, despre dubla orientare inspre client si angajat. Pe de alta parte, s-au clarificat anumite aspecte desprinse din cercetarea secundara. Astfel, am putut sa inteleg provocarile de zi cu zi ale activitatii de business si sa creionez profilul firmei. Demersul meu a fost sustinut de nevoia de a intelege cum se plaseaza pe piata o firma cu asemenea profil si cum se poate diferentia prin portofoliul de servicii oferite. Raspunsul a fost de fiecare data promt, iar atitudinea mai mult decât flexibila. Ritmul a fost unul antrenant, pentru ca subiectele aduse in discutie au fost multiple, dinamice si comportau interpretari diferite. Dar toate acestea nu ar fi fost posibile daca nu exista disponibilitatea de a impartasi din propriile cunostinte si respectarea angajamentului fiecarei dintre parti. Afirmatiile erau validate in permanenta de experiente concrete si alegeri dificile de business si acestea ofereau greutate argumentelor. Aduc precizarea ca atmosfera generala degajata in firma replica/ transpune valorile echipei Psihoselect si anume: pasiune, etica, teamwork, expertiza si orientare inspre client si solutii. Prezenta in interiorul firmei, contactul direct cu factorii decizionali si acordarea creditului necesar mi-au permis sa surprind in mod nepartinitor toate activitatile firmei si sa redau in mod fidel imaginea conturata. In ultima instanta, aceasta colaborare mi-a largit perspectivele asupra mediului de afaceri. Trebuie sa punctez ca dincolo de rezultatele cercetarii propriu-zise care a urmarit niste directii clar determinate, schimbari s-au produs la nivel de dezvoltare personala si capacitatea de management al propriilor abilitati si competente. Sper sa mai oferiti aceasta oportunitate si altora si sa continuati sa credeti in noi.”

Cosmina Amariei, Studenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =