Termeni si conditii

Echipa Psihoselect incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile Psihoselect.

Informatii generale colectate de Psihoselect

In momentul inregistrarii pe site-ul Psihoselect, prin crearea unui cont, prin accesarea si vizitare diferitelor servicii Psihoselect, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Psihoselect va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand Psihoselect, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog, sectiunea de comment-uri pt fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Psihoselect nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Psihoselect.

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Psihoselect, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Psihoselect este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Psihoselect nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Psihoselect poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • Cu acordul dvs. ;
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
 • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii/produse solicitate de dvs. sau, in cazul in care Psihoselect va considera oportun sa transmita mesaje comerciale sau de promovare (advertising) ale unuia dintre partenerii sau clientii importanti ai companiei.
 • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
  1. e prevazut intr-o dispozitie legala;
  2. protejeaza drepturile companiei Psihoselect sau companiilor afiliate;
  3. previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
  4. protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
  5. aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
 • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Psihoselect, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor servicii;
 • in cazul in care Psihoselect fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Psihoselect devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul Psihoselect.

CV-urile

Psihoselect va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Feedback

Psihoselect ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office@psihoselect.ro. Va multumim ca folositi serviciile Psihoselect. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii de recrutare si consiliere din Romania.

Psihoselect, www.psihoselect.ro (denumit in continuare Psihoselect) este creat si administrat de S.C. Psihoselect S.R.L. Email de contact: office@psihoselect.ro. Adresa postala: Cluj-Napoca, str. Dorobantilor, nr. 48, cod postal 400117 .

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de Psihoselect, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei “Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare ale site-ului”, este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor Psihoselect.

Termenii prezentului document au fost actualizati la data de 12 noiembrie 2010.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Psihoselect (precum si orice alt material avand legatura cu Psihoselect) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut Psihoselect“), apartin Psihoselect si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Psihoselect sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a Psihoselect. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, in anunturile de recrutare, fara acordul scris si prealabil din partea Psihoselect.

2. Utilizarea continutului Psihoselect

Puteti copia si printa Continutul Psihoselect doar pentru folosinta dvs. si a companiei dumneavoastra. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul Psihoselect nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Psihoselect:

 • reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 • modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
 • indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Psihoselect asupra Continutului.

Orice utilizare a Continutului Psihoselect in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@psihoselect.ro .

3. Confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Psihoselect va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Psihoselect

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Psihoselect are dreptul sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului
Psihoselect si nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

Nu puteti publica materiale pe care Psihoselect, la simpla sa discretie, le considera ca fiind neadecvate, data fiind nerespectarea de catre acestea a termenilor prezentului acord. Nu este necesar a exista o motivatie in acest sens.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Psihoselect pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

4. Suspendarea accesului

Psihoselect poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Psihoselect sau la o parte a acestui continut. In acest sens, Psihoselect poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. Psihoselect poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva Psihoselect se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

5. Modificari aduse Psihoselect

Psihoselect isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Psihoselect isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Forta Majora

Psihoselect, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Psihoselect nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Psihoselect. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Psihoselect, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Psihoselect, erorile de operare, greva etc.

7. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord. Psihoselect este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia. Accesul in Psihoselect si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Psihoselect pot face obiectul unor termeni diferiti. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in Psihoselect pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Psihoselect are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Psihoselect pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.

Notificari. Orice notificare catre Psihoselect trebuie trimisa in scris, prin e-mail, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

8. Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim.

Evenimente