Dr Menis Yousry in Romania: Cursul Essence

Te invităm în data de 29-30 iunie, 1 iulie 2012, la Hotel Akantus, din Cluj-Napoca, pentru Cursul Essence, susţinut deDrMenis Yousry!

În viaţă profesională, cât şi în cea personală se poate instala uşor starea de nemulţumire şi dezechilibru când ne lăsăm ghidaţi de convingerile limitative. Aceste stări ne afectează afacerile şi viaţa familială. De aceea, este nevoie să ne detaşăm şi să aruncăm o privire de ansamblu asupra propriei vieţi. Îndrăzneşte să participi la acest curs ce te va ajuta să îţi descoperi puterea personală şi să îţi invingi convingerile limitative, pentru a-ţi atinge potenţialul complet şi pentru a crea ceea ce îţi doreşti pentru viitorul tău!

Cursul Essence îşi propune să raspundă tuturor celor ce doresc să îşi îmbunătăţească afacerea, viaţa şi să devină mai performanţi!

Exclusiv pentru studenţi, la preţul biletului de participare se aplică o reducere de 50%!

Poţi beneficia de reduceri de până la 35 % dacă vii cu prietenii tăi!

  • Dezvoltarea practică, instrumente care vă schimbă viaţa pe care le puteţi utiliza în fiecare zi
  • Construiţi încrederea de sine şi credinţa de sine
  • Te conectezi cu intuiţia ta şi înveţi să creezi ceea ce vrei cu adevarat
  • Descoperiţi cum vă sporiţi puterea personală
  • Comunicaţi eficient cu familia, partenerul, prietenii şi colegii
  • Îţi creşti energia şi te focusezi către a-ţi atinge potenţialul complet

Dr. Yousry este fondatorul şi facilitatorul principal al Fundaţiei Essence. A lucrat ca şi psiholog şi psihoterapeut sistemic şi de familie. De asemenea, a lucrat 15 ani ca şi supervisor pentru Serviciile Naţionale de Sănătate ale Marii Britanii. În ultimii 20 de ani, a creat şi a facilitat cursuri de dezvoltare personală în 16 locaţii din Europa, Statele Unite, America Latină şi Orientul Mijlociu.
Şi-a folosit experienţa profesională şi cercetarea academică pentru a dezvolta Procesul Essence, o abordare simplă, plină de sensibilitate şi unică – ce transformă înţelegerea emoţionala şi intelectuală în aplicaţii practice pentru viaţa de zi-cu-zi.

Procesul Essence iluminează modul în care trecem prin viaţă. El revelează structurile originare negative, invizibile şi inconştiente sau pattern-urile care au schimbat percepţia noastră asupra lumii aşa cum este ea. În consecinţă, am dezvoltat modele comportamentale ineficiente pentru a face faţă percepţiei greşite şi nerealiste a lumii noastre. Dr. Yousry duce participanţii într-o călătorie magică pentru a îmbrăţişa trecutul, fără a-i opune rezistenţă, cu compasiune şi acceptare, în locul încercărilor de a crea o lume ideală imposibil de atins pentru a compensa rănile trecute nerezolvate şi neacceptate.

Această călătorie iniţiază un process care adânceşte vieţile noastre prin a realiza că toate comportamentele noastre sunt bazate pe concluzii la care am ajuns ca rezultat al experienţelor trecute … deoarece viaţa reală nu poate fi experimentată.

Acest curs va dura trei zile şi foloseşte cea mai puternică unealtă, cea a experienţei, pentru a te ajuta să descoperi tipare zilnice, subconştiente, care te împiedică să-ţi atingi scopurile. Participanţii vor avea experienţa, pe durata a trei zile, a unor exerciţii educaţionale, distractive, special construite şi a unor interacţiuni în grup. Totul va avea loc într-o atmosferă relaxată şi de încredere. Cursurile se ţin în limba engleză şi sunt traduse în limba nativă.

Ziua I

Descoperirea puterii personale şi identificarea credinţelor limitative.

Ziua II

Explorarea sentimentului de vinovăţie şi a felului în care te raportezi faţă de trecut.

Ziua III

Crearea a exact ceea ce îţi doreşti pentru viitorul tău.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, vă invităm să o contactaţi pe Codruţa Hornai, la numărul de telefon 0746 188 012, pe adresa de email codruta.hornai@psihoselect.ro sau în pagina evenimentului de pe

Te invităm, de asemenea, să împărtăşeşti şi cu colegii şi prietenii tăi această invitaţie la dezvoltare personală.

„Combinaţia expertizei Doctorului Menis Yousry şi structura cursului poate crea o schimbare miraculoasă în oameni. Am văzut-o întâmplându-se de nenumărate ori.”

Steve Nobel, Co-Director  Alternatives

„Cursurile Essence sunt de departe cele mai profunde şi revelatoare cursuri.

Ben Brophy, Online Publisher

„Modul atât de natural în care te conectezi cu tine însuţi şi cu alţii este o experienţă incredibil de puternică şi productivă. Chiar şi acum, ani mai târziu, mă bucur de beneficii.

Naomi Fowler, Global Radio Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 11 =