Consiliere si orientare in cariera

Serviciul se adreseaza persoanelor care:

  • Sunt in cautarea unui loc de munca
  • Doresc sa cunoasca domeniile de munca potrivite
  • Doresc o schimbare in viata profesionala

Daca esti intr-una din situatiile:

  • Doresti sa stii ce meserii ti se potrivesc,
  • Doresti sa faci o schimbare in cariera,
  • Doresti sa afli la ce poti sa ai performanta

sau

  • Vrei un nou loc de munca,

atunci serviciul de “Consiliere si orientare in cariera” este serviciul potrivit pentru tine.

Consilierea si orientarea in cariera este un serviciu care se desfasoara in mai multe etape si sedinte de coaching si are urmatorii pasi:

Pachet standard

Stabilirea obiectivelor de dezvoltare profesionala: consilierul si clientul stabilesc asteptarile legate de rezultatul consilierii si agreeaza obiectivele in plan profesional.

Informare asupra evolutiei pietei muncii: consilierul informeaza clientul asupra oportunitatilor existente in piata, pachetelor de beneficii ce se practica si stabileste impreuna cu clientul domeniile generale si specifice de interes.

Realizarea Curriculum Vitae cu sanse maxime de angajare: consilierul ofera toate informatiile necesare pentru a realiza un CV si o scrisoare de intentie de succes

Identificarea locurilor de munca are loc impreuna cu consilierul si este adecvat cu obiectivele de dezvoltare profesionala.

Pregatirea pentru participarea la interviu poate avea doua variante: pregatire generala sau pregatire specifica. Aceasta consta in simularea interviului, pregatirea pentru situatia reala de interviu, posibile intrebari si raspunsuri.

Evaluarea rezultatelor si masuri de imbunatatire: la final sunt evaluate rezultatele programului.

Pachet premium

Evaluarea abilitatilor consta in aplicarea bateriei de teste adecvate pentru a evidentia punctele tari, abilitatile, aptitudinile si competentele pe care le are clientul, precum si pe cele care pot fi dezvoltate.

Feedback: pe baza rezultatelor de la evaluarea abilitatilor clientul primeste feedback in scris si fata-in-fata, poate pune intrebari consilierului si agreeaza impreuna nevoile de schimbare si dezvoltare.

Planul de dezvoltare este realizat si implementat impreuna cu consilierul, prin intermediul sedintelor de coaching. Sunt agreeate obiectivele, termenii de atingere ai obiectivelor si pasii necesari.

Implementarea planului de dezvoltare are loc in cadrul sedintelor de coaching, unde consilieri cu experienta va asista in valorificarea potentialului propriu.

Evaluarea rezultatelor si masuri de imbunatatire: la final sunt evaluate rezultatele programului.

Beneficiile programului de orientare si dezvoltare in cariera:

  • pe baza aptitudinilor si abilitatilor pe care le detineti ofera alternative viabile pentru alegerea carierei, pentru o schimbare in cariera sau in profesie,
  • consilierii va ofera suport in perioada in care sunteti in cautarea unui nou loc de munca,
  • cresc cu peste 50% sansele de angajare in urma parcurgerii programului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 4 =