Acceleratorul de performanta

Acceleratorul de performanta este un sistem prin care managerii pot urmari atingerea indicatorilor de performanta la nivel departamental si individual. Dincolo de nevoia de stabilire a indicatorilor si a criteriilor de performanta la nivel individual, cerinta reglementata de noul cod al muncii, prin Acceleratorul de performanta, managerii beneficiaza de un sistem de parghii care le permite eficientizarea afacerii. Etape: 1. Stabilirea obiectivelor si a indicatorilor la nivel de companie in conformitate cu BSC 2. Stabilirea obiectivelor de performanta si a indicatorilor de performanta la nivel departamental 3. Stabilirea obiectivelor de performanta si a criteriilor de performanta la nivel individual. Acceleleratorul de performanta Premium Consultanta si implementarea sistemului Accelerator de performanta Obiectiv: Stabilirea indicatorilor de performanta la nivel individual si a criteriilor de performanta. Beneficiu: fiecare angajat si manager va sti care sunt obiectivele de performanta pe care trebuie sa le atinga si criteriile dupa care este evaluat: saptamanal, lunar, trimestrial, anual. Etape:

 1. Workshop pentru definirea indicatorilor de performanta conform BSC (Balanced Score Card) la nivel de companie. Acestia sunt definiti pe domeniile: Financiar, Procese interne, Crestere si dezvoltare, Clienti, Satisfactia angajatilor si Mediu. Fiecare dintre domenii are definite arii specifice.
 2. Validarea externa – compararea cu dimensiuni dinalte companii similare/ metoda expertilor
 3. Echipe de lucru cu manageri de la diferite nivele din companie, pentru stabilirea indicatorilor la nivel departamental.
 4. Realizarea indicatorilor individuali si stabilirea criteriilor de performanta la nivel individual.

Acceleratorul de performanta Basic Include un kit practic de folosire a sistemului si un numar fix de ore de consultanta. Kitul include materialele:

 1. Introducere si concepte generale
 2. Stabilirea si detalierea pasilor pentru stabilirea indicatorilor de performanta
 3. Instrumentele practice pentru fiecare etapa
 4. Instructiuni pentru fiecare etapa, mod de organizare
 5. Sfaturi practice pentru fiecare etapa
 6. Customizarea instrumentelor la nivel de companie.

Resurse umane pentru:

 1. Adaptarea instrumentelor
 2. Instruirea persoanelor din compania client
 3. Feedback pentru fiecare etapa parcursa de client.

Afla mai multe detalii despre sistem si tarife aici: Acceleratorul de Performanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =