101 tehnici avansate de parenting

Participa la doua zile de workshop organizat de Parents Masterclass, in parteneriat cu Fast Track Kids Cluj si afla tehnici avansate de parenting, de care foarte multi consilieri parentali, psihologi sau experti in parenting nici macar nu stiu!

Exista mii de probleme potentiale cu care te-ai putea intalni, ca parinte, si fiecare are nevoie de un raspuns adaptat si individualizat.

“Daca ti-ai propus sa devii un parinte mai bun decat esti, te pot invata un proces simplu, care te va elibera de sfaturile oricui din preajma ta: mama, bunica, vecina sau o mama din parc. Vei fi eliberat inclusiv de sfaturile din cartile de parenting si chiar de sfaturile “expertului” care sunt eu, pentru ca iti va fi clar ceea ce vrei sa transmiti si cum sa faci acest lucru!”, spune Urania Cremene, primul expert in parenting din Romania.

– Vei creste increderea de sine, atat a copilului, cat si a ta, ceea ce creste motivatia interna de a face lucruri
– Vei obtine cooperarea copilului, fara testari, mite, bonusuri sau jocuri de putere
– Iti vei putea invata copilul sa devinda independent si responsabil, renuntand treptat la control
– Iti vei putea invata copilul sa-si rezolve singur problemele si sa ia decizii responsabile, fara sa fii nevoit sa-l salvezi de fiecare data
– Vei intelege ce se afla in spatele comportamentelor negative, cum sa le previi si cum sa le rezolvi, in functie de situatie.
– Vei elimina problemele comportamentale prin tehnici de disciplina, fara a pedepsi.
– Primesti 2 ore de consiliere parentala unu-la-unu

O singura data ai sansa sa reactionezi eficient la prima criza de nervi, prima oara cand copilul tau loveste, prima zi de scoala, primul conflict cu un alt copil, prima oara cand ia o jucarie a altui copil in parc, prima tema nefacuta, prima oara cand are o intalnire, prima lectie de sofat.

Ai acum sansa sa inveti cum sa raspunzi la aceste situatii si multe altele. Vei sti cum, dincolo de sfaturi, carti si alte pareri! Vino la workshop-ul Parent’s Masterclass Romania!

– Pretul cursului include manualul programului de 500 pagini si pauzele de cafea
– Al doilea membru al familei sau bona primeste 50% reducere la sumele prezentate mai sus
– In cost sunt incluse 2 ore de consiliere parentala unu-la-unu

Cluj 17-18 Noiembrie
Bucuresti 1 23-24 Noiembrie, de la 9.00 la 18.00
Bucuresti 2 25-26 Ianuarie 2013, de la 9.00 la 18.00

Parent’s Masterclass
Copii vin la pachet cu iubirea, meseria de parinte se invata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =